Моделът Цеци Красимирова показа снимка на вече порасналата си дъщеря Джудит

...
Моделът Цеци Красимирова показа снимка на вече порасналата си дъщеря Джудит
Коментари Харесай

Не е за вярване как изглежда дъщерята на Цеци Красимирова и на кого прилича СНИМКА

Моделът Цеци Красимирова сподели фотография на към този момент порасналата си дъщеря Джудит Георгиева и провокира същински възторг в обществените мрежи. 

Красивата Джудит е одрала кожата на майка си, въпреки да има много по-светла коса. Приликата е голяма и не инцидентно ги бъркат за сестри.

Под фотография на щерка си Цеци получи доста похвали. „ Красавица “, „ Принцеса “, „ Неземна хубост “ са единствено дребна част от позитивните думи, които нейни другари и фенове сипят за прелестната й щерка.

Заради дребната им възрастова разлика, постоянно са ги бъркали за сестри, което е дразнело Джудит. За Цеци обаче това е бил комплимент и е бързала да посочи, че в действителност е майка, с цел да получи и втори комплимент.

Въпреки физическата си аналогия, двете са доста разнообразни като темперамент. „ Колкото повече одъртявам, толкоз повече се вдетинявам “, показа моделът. От своя страна Джудит е доста виновна и от тях двете тя е индивидът, който се държи повече като възрастен.

Джудит призна, че от време на време даже се кара на майка си поради нейни прибързани или недомислени действия. Като да вземем за пример това да излезе с домашните си чехли на двора, с цел да избавя коте, изпаднало в неволя./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР